Skip to main content

Karijera

Prijava za otvorena radna mesta

Aktuelne oglase za posao možete pogledati na našem profilu na sajtu za zaposlenje Infostud.

Link ka oglasima

Prijava za bazu kandidata

Ukoliko želite da se prijavite za našu bazu kandidata za zaposlenje, pošaljite nam vaš CV (biografiju) putem OBRASCA ZA PRIJAVU KANDIDATA »

Zaposlenje u banci bez dana radnog iskustva i bez škole ekonomskog usmerenja?
Da, moguće je.

PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO

Mi nemamo stroge procedure zapošljavanja i komplikovane karijerne putanje za napredovanje.

Kroz dosadašnju praksu shvatili smo sledeće – volja za učenjem, upornost, pozitivan stav, posvećenost i integritet vode do uspeha u poslovanju i to je naš profil idealnog kandidata.

Iz tog razloga, nudimo priliku za zaposlenje kandidatima koji nemaju dana radnog iskustva u banci, kao i kandidatima koji nisu završili škole ekonomskog usmerenja.

PRINCIP INTERNE PRAVDE

Zaista su retki primeri da smo na menadžerske pozicije zaposlili eksterne kandidate. Da odmah priznamo 🙂 jesmo tamo gde je neophodan određen set veština i znanja koje nismo razvili u našoj banci. U svim ostalim slučajevima, dosledno se držimo principa interne pravde: karijerno pomeranje naših zaposlenih kao obećanje. Šta to u praksi znači? Znači da su direktori Filijala, Poslovnica, Sektora i Odeljenja najčešće svoju karijeru započeli baš kao kreditni savetnici u 3 banci. Nastojimo da dokažemo da za napredak nije potrebno da “pređeš kod komšije” i da kvalitet prepoznamo, negujemo i nagradimo.

 

PROGRAM PLAĆENE OBUKE ZA SAVETNIKA ZA KLIJENTE

Kreditni savetnik je pozicija na kojoj gotovo uvek zapošljavamo, jer nam portfolio klijenata konstantno raste. Takođe, razvili smo “know-how” na koji smo ponosni i koji rado delimo sa kandidatima koji umeju da prepoznaju dobru priliku. Ako se zaposliš kao kreditni savetnik kod nas, ono što sigurno možemo da kažemo je da će tvoj radni dan biti dinamičan – na terenu, širićeš bazu novih klijenata, prezentovati proizvode banke i upoznavati mnogo novih ljudi. Radno vreme organizuješ sam/a i iskusnije kolege, tvoj menadžer, kao i HR su tu da ti se nađu kao aktivna podrška na svakom koraku. Sa druge strane, često zapošljavamo u tzv. back office-u banke, na poziciji podrške našem prodajnom timu. U tom slučaju, radni dan se sastoji od komunikacije sa kolegama iz različitih Odeljenja i prilika da svakog dana naučiš nešto novo o bankarskom poslovanju. Nije loše za prvi “pravi” posao, zar ne?