Skip to main content

Ovogodišnji konkurs za naše klijentkinje-preduzetnice se zvanično završio 7. novembra u ponoć, izborom pet pobednica koje će poneti titulu Žena za 5. Svake godine Opportunity banka organizuje ovaj nagradni konkurs sa ciljem da nagradi svoje najuspešnije klijentkinje- vlasnice malih biznisa ali i da u svojevrsnom izlogu koji se nalazi na web sajtu konkursa, prezentuje uspešne male biznise kojim se bave tipične klijentkinje Opportunity banke i tako inspiriše neke buduće preduzetnice za pokretanje sopstvenog preduzetničkog poduhvata. Da bi učestvovale u konkursu, naše klijentkinje su kreirale svoje profile na sajtu www.zena5.rs kako bi na najbolji način predstavile sebe lično kao i svoje male biznise.

Konkurs je bio otvoren za prijave od 8. marta do 15. oktobra 2020. godine, a glasanje koje je trajalo od 01.11 – 07.11.2020 u ponoć je bilo javno i odvijalo se tako što je svako mogao da poseti sajt Žena za 5 i glasa za svog favorita preko Facebook Like opcije.

Odziv na glasanju je bio odličan, a samo glasanje do poslednjeg momenta neizvesno. A evo i ukratko opisa naših pet pobednica, pet žena za 5, koje će Opportunity banka nagraditi sa po 50,000 din u skladu sa propozicijama konkursa. Sve su one uspešne žene koje su ostvarene i poslovno i lično, kroz porodicu, što u današnjim okolnostima uopšte nije jednostavno jer su obaveze i očekivanja velika i na privatnom i na poslovnom planu i potrebno je uložiti jako mnogo truda i rada kako bi ova dva životna segmenta bila u ravnoteži. Pobednice se bave različitim delatnostima, od cvećare i salona lepote, preko štamparije i prodaje pamuka, ali pogledajte obavezno i profile ostalih dvadesetak kandidatkinja čiji su biznisi i životne priče podjednako zanimljivi i reprezentativni.

MARE ZUVIĆ (NOVI SAD) – 1240 GLASOVA

Vlasnica cvećare „Mare“ u Novom Sadu, koja je osnovana 2012.godine u kojoj možete pronaći sve vrste aranžmana od svežeg i od vestačkog cveća. Majka dva sina.

JELENA PAVLOVIĆ (TOPOLA) – 1113 GLASOVA

Vlasnica frizerskog salona „Jelena“ iz Topole uspešno posluje već 29 godina i trudi se da svojom kreativnošću i inovativnošću uvek obraduje svoje mušterije. Majka dvoje dece.

ANDRIJANA STEFANOVIĆ (BEOGRAD) – 1106 GLASOVA

Vlasnica mlade kompanije „AB Print Team“ iz Beograda, koja se bavi uslugom štampe. Kompanija nudi kompletan spektar usluge štampanja koji obuhvataju različite medije (zlatotisak, digitalna štampa velikog i malog formata, flajeri, vizit karte, brošure…). Majka dvoje dece.

BOBANA NIKOLIĆ (PANČEVO) – 1106 GLASOVA

Vlasnica salona lepote „Naissa“ iz Pančeva Bobana Nikolic… frizer sa preko 15 god iskustva. Salon lepote „Naissa“ nalazi se u samom centru Pančeva. Počeo je sa radom septembra 2018.  Ono što „Naissu“ izdvaja od drugih salona su preparati za negu kose na bazi keratina organskog porekla, Keragen organic, botox filera  i raznih tretmana za negu i oporavak kose. Ostvarena majka četvoro dece i supruga.

MAŠA PAPOVIĆ (LESKOVAC) – 1035 GLASOVA

Maša ima 26 godina i vodi firmu „Maša MLH“ iz Leskovca koji se bavi prodajom najfinijeg pamuka kako za mlade tako i za decu. Živi i radi u Leskovcu i pored posla koji vodi, majka je dve bliznakinje.

 

Za više informacija o samom konkursu, posetite sajt http://www.zena5.rs ili našu FB stranicu