Skip to main content

Opportunity banka tradicionalno svake godine organizuje interni konkurs pod nazivom „Žena za 5“ u sklopu kojeg nagrađuje svoje naj-klijentkinje koje su vlasnice preduzetničkih radnji ili malih biznisa.

Na ovaj način želimo da istaknemo važnost ženskog preduzetništva u Srbiji i pružimo podršku svim ženama koje su dovoljno hrabre da budu „Sam svoj gazda“ (ili u ovom slučaju gazdarica), jer znamo da u Srbiji nažalost manjka preduzetničkog duha, a ovaj problem je još više izražen kod žena, gde je danas udeo žena preduzetnica samo 34%.

Pravo učešća na konkursu su imale kreditne klijentkinje Opportunity banke koje su vlasnice registrovanih preduzetničkih radnji i malih biznisa.

Prijave su bile otvorene od 15. aprila do 15. oktobra i do zatvaranja konkursa se prijavilo preko 80 naših klijentkinja!

Učesnice su se prijavljivale na konkurs kreiranjem profila na ovom web sajtu, slično kao što se kreiraju profili na npr. Facebooku-u.

Profili sadrže informacije o biznisu, kao i sve dodatne sadržaje koji na najbolji način predstavljaju kandidatkinje, kao što su fotografije, video i sve drugo što može da vam pomogne da izaberete svog favorita za titulu „Žena za 5“.

Zvanično glasanje putem sajta “Žena za 5” je počelo 1. novembra u 08:00h i trajaće do 7. novembra do 16:00h. Glasanje je javno i odvija se direktno na web sajtu http://www.zena5.rs prikupljanjem Facebook lajkova. Nagrade će osvojiti pet pobednica koje će poneti titulu “Žena za 5” i dobiti novčanu nagradu u iznosu od 50,000 RSD svaka!

Uvažavaju se samo glasovi prikupljeni putem sajta “Žena za 5”, a primetićete da na profilima svih kandidatkinja sada postoji dugme Facebook Like koje služi za glasanje. Kliknite na ovo dugme da biste glasali, uz napomenu da morate biti ulogovani na Facebook da biste to uradili, a takođe je potrebno da lajkujete i FB stranicu Opportunity banke.

Pozivamo vas da pogledate profile naših klijentkinja i da glasate za svog favorita.

GLASAJTE OVDE

A ukoliko želite da pozovete svoje kontakte da i oni glasaju na sajtu http://www.zena5.rs, ne zaboravite da u post stavite hashtag #ZenaZa5 i napišete da je za glasanje potrebno prvo lajkovati Facebook stranicu Opportunity banke.