Skip to main content

Osluškujući želje i potrebe naših klijenata, odlučili smo da promenimo radno vreme šaltera u našim filijalama u Novom Sadu i Beogradu. Od 01. aprila 2019. novo radno vreme je od 09:00 – 17:00 svakog radnog dana.

Iako je Opportunity banka fokusirana na kreditiranje mikro i malih biznisa i poljoprivrednih gazdinstava kao i drugih klijenata u ruralnim krajevima, naše filijale u velikim centrima kao što su Novi Sad i Beograd koristimo za prikupljanje štednih uloga građana. Interesovanje klijenata za štedne proizvode Opportunity banke je veliko zbog atraktivnih kamata koje naša banka nudi na oročene i a vista depozite, a od aprila će naša ponuda postati još atraktivnija, o čemu više možete saznati ako se svakodnevno informišete o našoj ponudi na našem web sajtu i portalu www.kamatica.rs.

U ove dve filijale, kao i u filijalama Niš i Kragujevac, postavili smo i besplatni Internet kutak sa ciljem da našim klijentima omogućimo da dok čekaju na uslugu imaju pristup informacijama na internetu koje im mogu biti od koristi. Svaki Internet kutak ima svog promotera koji je klijentima Opportunity banke na usluzi da ih obavesti, pomogne, uputi na pravu osobu, pokaže kako se pretražuje internet, otvori email ili Facebook i pokaže gde mogu da se pogledaju naši edukativni materijali o upravljanju kućnim budžetom i važnosti štednje u sklopu projekta „Školica za štednju – 7 koraka do cilja“.

Takođe za sve građane koji žele da štede i uštede ali misle da nemaju od čega ili nisu dovoljno disciplinovani, napravili smo jedinstveni kreditno-štedni prozvod ŠTEK. Uz pomoć ŠTEKA, u filijalama Opportunity banke u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu i Nišu možete započeti Vaš put do štednje.