Skip to main content

Sedmu godinu zaredom, Mikrofinansijski centar iz Varšave (MFC) uz pomoć 23 partnerske organizacije, od kojih je jedna i Opportunity banka promoviše kampanju pod nazivom „Pametno zaduživanje“ (Borrow Wisely). Radi se o mesecu kada mikrofinansijske institucije savetuju svoje klijente i javnost o temama kao što su kako se zadužiti pametno, kako iskoristiti potencijalnu moć kredita i kako ne upasti u zamku prezaduživanja.

OVDE možete da pogledate Brošuru o pametnom zaduživanju u kojoj se nalaze neki važni saveti o tome kako da odredite visinu kredita koji vam je potreban, kako da poredite nekoliko kreditnih ponuda kako biste izabrali onu koja vam najviše odgovara, kako da izračunate troškove kredita itd. U godini koju je obeležila pandemija, posebno je važno biti pažljiv sa zaduživanjem kao i sa finansijama uopšte zbog neizvesnosti na globalnom nivou kada je u pitanju ekonomija, zapošljavanje i privredne aktivnosti.

A pogledajte i kratak video o „Pametnom zaduživanju“:

Opportunity banka kao mikrofinansijska institucija sa socijalnom misijom posvećena je finansijskoj edukaciji svojih klijenata, a osim ove kampanje u kojoj učestvuje od samog njenog početka, razvila je još dve besplatne edukativne platforme za svoje klijente kao i za sve ostale zainteresovane korisnike: to su „Školica za štednju“ koja se bavi edukacijom na temu upravljanja kućnim budžetom i štednje, i servis za edukaciju i samostalno unapređenje poslovanja pod nazivom „Sam svoj gazda“. Edukativni servis „Sam svoj gazda“ dostupan je ne samo klijentima Opportunity banke, već svim građanima naše zemlje koji ili već jesu preduzetnici ili tek nameravaju da to postanu, i koji žele da unaprede svoje znanje o upravljanju biznisom i da budu u toku sa svim dešavanjima, zakonima i rokovima koji su važni za poslovanje preduzetnika u našoj zemlji.