Skip to main content

Opportunity banka tradicionalno svake godine organizuje interni konkurs pod nazivom „Žena za 5“ u sklopu kojeg nagrađuje svoje naj-klijentkinje koje su vlasnice preduzetničkih radnji ili malih biznisa.

Na ovaj način želimo da istaknemo važnost ženskog preduzetništva u Srbiji i pružimo podršku svim ženama koje su dovoljno hrabre da budu „Sam svoj gazda“ (ili u ovom slučaju gazdarica), jer znamo da u Srbiji nažalost manjka preduzetničkog duha, a ovaj problem je još više izražen kod žena, gde je danas udeo žena preduzetnica samo 34%.

Pravo učešća na konkursu su imale kreditne klijentkinje Opportunity banke koje su vlasnice registrovanih preduzetničkih radnji i malih biznisa.

Prijave su bile otvorene od 15. aprila do 15. oktobra i do zatvaranja konkursa se prijavilo preko 80 naših klijentkinja!

Učesnice su se prijavljivale na konkurs kreiranjem profila na ovom web sajtu, slično kao što se kreiraju profili na npr. Facebooku-u.

Profili sadrže informacije o biznisu, kao i sve dodatne sadržaje koji na najbolji način predstavljaju kandidatkinje, kao što su fotografije, video i sve drugo što može da vam pomogne da izaberete svog favorita za titulu „Žena za 5“.

Zvanično glasanje putem sajta “Žena za 5” je počelo 1. novembra u 08:00h i trajaće do 7. novembra do 16:00h. Glasanje je javno i odvija se direktno na web sajtu http://www.zena5.rs prikupljanjem Facebook lajkova. Nagrade će osvojiti pet pobednica koje će poneti titulu “Žena za 5” i dobiti novčanu nagradu u iznosu od 50,000 RSD svaka!

Konkurs „Žena za 5“ transformiše se iz godine u godinu, a ove godine odlučili smo da ga dodatno unapredimo i učinimo zanimljivijim i korisnijim kako za učesnice konkursa, tako i za širu javnost.

Konkurs će zvanično biti otvoren za prijave od aprila meseca a, kao i dosada, pravo učešća na konkursu imaće kreditne klijentkinje Opportunity banke koje su vlasnice registrovanih preduzetničkih radnji i malih biznisa. One će na posebnom web sajtu imati priliku da predstave svoj mali biznis, opišu nam sopstveni preduzetnički put i obrazlože zašto smatraju da su baš one „Žene za 5“. Konkurs će biti otvoren do kraja septembra, a u oktobru će biti otvoreno glasanje na Facebook stranici Opportunity banke. Pet pobednica sa najviše glasova dobiće novčanu nagradu u vrednosti od po 50,000 dinara i titulu „Žena za 5“.

Pratite Facebook stranicu Opportunity banke kako biste bili u toku sa svim informacijama vezanim za konkurs i prvi saznali da je aktiviran sajt Žena za 5, a koristimo priliku i da svim ženama čestitamo današnji praznik.

Drage naše, želimo Vam srećan 8. mart i da se danas sve odreda osećate za 5!