Skip to main content

Opportunity banka Srbija (OBS) u Srbiji postoji od 2002. godine kada je osnovana kao Opportunity Štedionica, a 2007. se uspešno transformisala u banku u skladu sa dozvolom Narodne banke Srbije. Banka je okrenuta klijentima u ruralnim sredinama, preduzetnicima i poljoprivrednicima koji u njima žive i rade, zbog činjenice da je pristup finansijskim uslugama ovoj grupi klijenata otežan. Trenutno, Opportunity banka broji 6 filijala i 23 poslovnice na teritoriji Republike Srbije.

Na kraju 2018.godine Opportunity banka je imala:

• Kreditni portfolio u iznosu od 109,4 miliona EUR i 72,5 miliona EUR štednje
• 49.200 kreditnih i 32.000 štednih klijenata
• 376 zaposlenih u 29 poslovnih jedinica uključujući i centralu banke
• 41% kredita isplaćenih ženama i 74% kredita isplaćenih stanovnicima ruralnih krajeva Republike Srbije

Naš osnovni zadatak je pružanje podrške malim preduzetnicima i preduzećima, malim poljoprivrednim gazdinstvima i stanovništvu u Srbiji, ne samo kroz finansijsku podršku već i kroz savetodavnu mrežu stručnih saradnika koji obilaze klijente na terenu. Uslugama i savetima omogućavamo ljudima da unaprede i poboljšaju svoje živote, budućnost svoje dece i svoje lokalne zajednice, a preduzetnicima pomažemo u započinjanju i razvijanju poslovanja.U cilju pružanja što kvalitetnije usluge klijentima, Opportunity banka širi svoju mrežu i otvara nove poslovnice kako bi bila što bliže svojim klijentima.

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da nas posetite u novoj poslovnici u Ivanjici, na adresi 13. Septembra broj 24 uz naše ljubazne zaposlene i uslugu na visokom nivou.