Skip to main content

Kao i svake godine, Opportunity banka je pokrenula nagradni konkurs ‘Žena za 5’, koji je otvoren za prijave od danas. Pravo na učešće imaju sve klijentkinje-preduzetnice Opportunity banke koje se prijave popunjavanjem profila na web sajtu www.zena5.rs koji je Opportunity banka kreirala specijalno za potrebe konkursa. U novembru smo proglasili 5 pobednica, u skladu sa propozicijama konkursa, a više o njima možete da pogledate OVDE.

I ove godine konkurs traje od 8. marta do 15. oktobra, a šta je važno popuniti na sajtu ‘Žena za 5’ kako bi Vaš profil bio što reprezentativniji, možete pogledati na web sajtu konkursa.

Ova jedinstvena inicijativa Opportunity banke ukazuje na važnost ženskog preduzetništva jer znamo da u Srbiji biti žena i baviti se biznisom nije uvek lako, i potrebno je ponekad imati superherojske moći da bi se izbalansirale porodične sa poslovnim obavezama, a domaćinstvo i biznis vodili sa jednakim elanom. Kroz uspešne priče klijentkinja Opportunity banke koje će se uskoro naći na ovom web-sajtu, one će imati priliku da promovišu svoj biznis i osvoje vredne nagrade, ali i da se umreže, podele svoja iskustva i steknu neka nova znanja.

Konkurs je bio otvoren za prijave od 8. marta do 15. oktobra 2020. godine, a glasanje koje je trajalo od 01.11 – 07.11.2020 u ponoć je bilo javno i odvijalo se tako što je svako mogao da poseti sajt Žena za 5 i glasa za svog favorita preko Facebook Like opcije.

Glasanje za pobednice će biti javno i odvijati se na web sajtu http://www.zena5.rs prikupljanjem Facebook lajkova.

Nagrade će osvojiti pet pobednica koje će poneti titulu “Žena za 5” i dobiti novčanu nagradu u iznosu od 50,000 RSD svaka.

Ako želite da uvek budete u toku sa konkursom, ovim putem vas pozivamo da pratite websajt www.zena5.rs , kao i Facebook stranicu Opportunity banke.