Skip to main content

Nakon zatvaranja Facebook glasanja 7. novembra proglašeno je 5 Žena za 5 Opportunity banke za 2019 godinu!

Pobednice ovogodišnjeg konkursa su:

Olivera Zagorac (Novi Sad) je vlasnica frizerskog salona „Lady Style“. Ovim poslom se bavi već 25 godina i profesionalac je u svojoj branši.

Nataša Solunac (Lapovo Varoš) je vlasnica poljoprivredne apoteke „Solunac“ i počela je sa radom 2005. godine. Najveća podrška su joj suprug i majka. I pored toga što vodi ovu apoteku, ona uspešno balansira između privatnog i poslovnog života bez odmora i pauze.

Jasmina Marković (Šabac) je vlasnica frizerskog salona „Jaca style“. Ovaj salon posluje još od davne 1998. godine. Najveća podrška joj je brat. Uz troje dece, dan joj je popunjen maksimalno ali ona i dalje smatra da uz dobru organizaciju sve može da se postigne.

Gorjana Ponjević Ballani (Zrenjanin) je vlasnica radionice „Wood Planet“ koja posluje već deset godina i u kojoj se izrađuju i restauriraju predmeti od drveta. Ona obožava svoj posao i trudi se da prenese mladima umeće ovog zanata i na taj način ga sačuva od zaborava.

Ružica Krunić (Valjevo) je vlasnica frizerskog salona i ovim poslom se bavi već 35 godina. Njen biznis je njen raj, a njeni klijenti su njen vetar u leđa koji joj svaki dan čine pozitivnim

Da se podsetimo prijave su bile otvorene od 15. aprila do 15. oktobra i do zatvaranja konkursa se prijavilo preko 80 naših klijentkinja!

Nagrada za pet pobednica koje su ponele titulu “Žena za 5” je 50,000 RSD za svaku!

Čestitamo našim pobednicama, uz veliku zahvalnost ostalim kandidatkinjama za učešće na konkursu.

Takođe, hvala svima vama koji ste glasali i tako pomogli ovim ženama da osvoje ove vredne nagrade i pozivamo Vas sve da nastavite da pratite našu FB stranicu, Youtube kanal, LinkedIn stranicu kao i OBS websajt i na taj način budete u toku sa aktuelnim dešavanjima u Opportunity banci.