Skip to main content

Specijalno priznanje PC Press-a za sajt 3 Banke

Na ovogodišnjem, dvadeset petom izboru Top50, u organizaciji PC Press-a, jedinom zvaničnom izboru najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji, 3 Banka je dobila specijalno priznanje Digital Agile, koje zajednički dodeljuju PC Press i Agile Humans.

Fotografija preuzeta sa sajta top50.rs

“3 Banka posluje uspešno već 20 godina. Jedina je banka u Srbiji koja je članica globalne alijanse banaka s vrednostima (GABV). Misija 3 Banke je da obezbedi finansijske usluge svima I ostvari pozitivan uticaj na ekonomiju, društvo i životnu sredinu, a posebno da da podršku onima kojima je pristup tim uslugama otežan. Direktna i iskrena komunikacija, jednaka prava za finansijske usluge za sve, transparentnost kojom se gradi poverenje, to su načela koja stoje u osnovi sistema koji vrednuje ljude, podstiče pozitivne promene u životima zaposlenih, klijenata i šire zajednice i podržava. Za ovo priznanje zaslužna je činjenica da je 3 Banka medju prvim kompanijama u Srbiji upotpunosti agilizovala način rada, upravljanje projektnim portfoliom kao i IT razvojem, uključujućusaradnju sa vendorima. 3 Banka je među prvima u potpunosti agilizovala način rada, upravljanje projektnim portfoliom kao i IT razvojem, uključujuću saradnju sa vendorima” stoji u obrazloženju kandidature 3 Banke za ovo prestižno priznanje, koju je podnela agencija Agile Humans.

PC Press najbolje online stvari proglašava u okviru kategorija: Vesti i mediji, eCommerce, Poslovni i društveni servisi, Obrazovanje i kultura, Dom i zabava, Sport i turizam, Društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube, TikTok), Mobilne aplikacije, i specijalne nagrade. Svečanost uručivanja priznanja dobitnicima izbora Top50 najbolje online stvari za 2021. godinu, u svečanoj Sali Skupštine grada Beograda.

Kontakt za medije

Tatjana Laketa

Direktor Odeljenja za komunikacije

e-mail: tlaketa@3bank.rs mob: +381 62 80 25 277