Skip to main content

Kao i svake godine, Opportunity banka je ponovo pokrenula nagradni konkurs “Žena za 5”, koji je otvoren za prijave od danas. Pravo na učešće imaju sve klijentkinje-preduzetnice Opportunity banke koje se prijave popunjavanjem profila na web sajtu www.zena5.rs koji je Opportunity banka kreirala specijalno za potrebe konkursa. Prošle godine je u konkursu učestvovalo preko 80 klijentkinja banke, vlasnica preduzetničkih radnji I malih biznisa iz cele Srbije. U novembru smo proglasili 5 pobednica, u skladu sa propozicijama konkursa, a više o njima možete da pogledate OVDE.

I ove godine konkurs traje do 15.oktobra a više o propozicijama pročitajte na web sajtu konkursa. Ideja nam je da ukazemo na važnost ženskog preduzetništva, pokažemo uspešne primere klijentkinja Opportunity banke koje se bave nekim malim biznisom i tako podstaknemo neke buduće Žene za 5 da se otisnu u preduzetničke vode.

Glasanje za pobednice će biti javno i odvijati se na web sajtu http://www.zena5.rs prikupljanjem Facebook lajkova.

Nagrade će osvojiti pet pobednica koje će poneti titulu “Žena za 5” i dobiti novčanu nagradu u iznosu od 50,000 RSD svaka.

Ako želite da uvek budete u toku sa konkursom, ovim putem vas pozivamo da pratite websajt www.zena5.rs , kao i Facebook stranicu Opportunity banke.