Skip to main content

Poljoprivreda

Računi

Namenski tekući račun za poljoprivrednike

Informacije o usluzi promene platnog računa

Detaljne informacije o usluzi promene platnog računa možete pogledati na linku:

Krediti

Krediti za poljoprivrednike

Evo ruke domaćine!

Podnesite online zahtev za kredite

Informativni kalkulator plana otplate kredita

Zeleni agro krediti

Krediti za energetsku efikasnost

Agro DFC krediti

Da i malo gazdinstvo postane veliko

Evo ruke, domaćine!

Opportunity Banka od svog osnivanja u Srbiji 2002. godine pa do danas, snažno podržava razvoj i poslovanje registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, bilo da su komercijalnog ili nekomercijalnog karaktera.

Od samog početka poslovanja u Srbiji veoma značajna ciljna grupa za Opportunity Banku jesu klijenti koji žive i rade u ruralnim krajevima, bave se poljoprivrednom proizvodnjom, i to im je jedini ili dodatni izvor prihoda. Udaljeni od gradskih centara, od informacija i izvora finansiranja, oni su grupa klijenata kojima posvećujemo mnogo pažnje, i kojima izlazimo u susret svakodnevno, razumevajući njihove potrebe i karakteristike proizvodnje kojom se bave.

Cilj Opportunity Banke jeste podrška razvoju ruralnih područja i lokalnih zajednica čime sprovodimo našu misiju, a to je samozapošljavanje – otvaranje novih radnih mesta, stvaranje mogućnosti za pokretanje sopstvene mikro i male proizvodnje ili povećanje i osavremenjavanje intenzivne poljoprivredne proizvodnje.

Depozitni poslovi

Za pravna lica, preduzetnike i registrovana poljoprivredna gazdinstva.

Refinansirajte Vaše kreditne obaveze kod druge banke

Refinansirajte Vaše kreditne obaveze kod druge banke brzo i jednostavno – bez odlaska u tu banku. Instrukcijom Narodne banke Srbije omogućeno Vam je da jednostavno promenite banku i da sve svoje kreditne obaveze refinansirate kod banke kreditom kod banke čiji Vam uslovi najviše odgovaraju. Svu komunikaciju s bankom čiji kredit želite da refinansirate preuzimamo na sebe, sve do zatvaranja tog kredita.

Za više informacija možete se obratiti Vašem kreditnom savetniku ili posetiti Vašu najbližu filijalu.