Skip to main content

Poljoprivreda

Računi

Namenski tekući račun za poljoprivrednike

Informacije o usluzi promene platnog računa

Detaljne informacije o usluzi promene platnog računa možete pogledati na linku:

Krediti

Krediti za poljoprivrednike

Evo ruke domaćine!

Podnesite online zahtev za kredite

Informativni kalkulator plana otplate kredita

Zeleni agro krediti

Krediti za energetsku efikasnost

Evo ruke, domaćine!

Opportunity Banka od svog osnivanja u Srbiji 2002. godine pa do danas, snažno podržava razvoj i poslovanje registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, bilo da su komercijalnog ili nekomercijalnog karaktera.

Od samog početka poslovanja u Srbiji veoma značajna ciljna grupa za Opportunity Banku jesu klijenti koji žive i rade u ruralnim krajevima, bave se poljoprivrednom proizvodnjom, i to im je jedini ili dodatni izvor prihoda. Udaljeni od gradskih centara, od informacija i izvora finansiranja, oni su grupa klijenata kojima posvećujemo mnogo pažnje, i kojima izlazimo u susret svakodnevno, razumevajući njihove potrebe i karakteristike proizvodnje kojom se bave.

Cilj Opportunity Banke jeste podrška razvoju ruralnih područja i lokalnih zajednica čime sprovodimo našu misiju, a to je samozapošljavanje – otvaranje novih radnih mesta, stvaranje mogućnosti za pokretanje sopstvene mikro i male proizvodnje ili povećanje i osavremenjavanje intenzivne poljoprivredne proizvodnje.

Depozitni poslovi

Za pravna lica, preduzetnike i registrovana poljoprivredna gazdinstva.

Refinansirajte Vaše kreditne obaveze kod druge banke

Refinansirajte Vaše kreditne obaveze kod druge banke brzo i jednostavno – bez odlaska u tu banku. Instrukcijom Narodne banke Srbije omogućeno Vam je da jednostavno promenite banku i da sve svoje kreditne obaveze refinansirate kod banke kreditom kod banke čiji Vam uslovi najviše odgovaraju. Svu komunikaciju s bankom čiji kredit želite da refinansirate preuzimamo na sebe, sve do zatvaranja tog kredita.

Za više informacija možete se obratiti Vašem kreditnom savetniku ili posetiti Vašu najbližu filijalu.